If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А скапания ICS пак си свети зелено и изглежда ужасно на фона на всичко червено вътре
Е, хайде сега, все пак е Алфа . На мен винаги ми е било смешно как в изцяло бежовия салон волана, конзолата с уредите и топката на скоростите са черни и контрастират със всичко. Седи като изсрано...
Е, хайде сега, все пак е Алфа . На мен винаги ми е било смешно как в изцяло бежовия салон волана, конзолата с уредите и топката на скоростите са черни и контрастират със всичко. Седи като изсрано...
Това имам в предвид -
хм да, аз винаги съм си мислел, че като видя черния волан на бежавия салон, значи е имало удар и е сменян волана с такъв от друга алфа. дизайнера е спял като са го питали за цветовете
Да това цветово решение винаги ме е учудвало,виждал съм го при Пежо 607 и при други коли,но тук говорим за италианска кола където дизайна би трябвало да е всичко,но както винаги си има и изключения.
- 18ките точно и само с тази шарка
- стикерите под мигачите, и отзад под 166
- спортно окачване ( по ниска е от нормалните ФЛ 166 и нито пружините нито амор. са еднакви с нормалните )
- на седалките подшивките на емблемата "алфа" са винаги от бял конец
-кожата е винаги черна
-подсветката на таблото е винаги червена
-таблото (циферблатите) е винаги черно ( не бяло и т.н. )
-праговете винаги са TI
тая шарка джанти я има и Торра....
за окачването - ок
и нормалните са с емблеми на алфа- момо салоните.
бахти ти-то нищо кой знае какво, а струва една камара пари...
Comment